Tocmai ce Sram a lansat noul lor ghidon Truvativ Noir T40 Carbon, asa ca simtim ca e necesar sa impartasim cu voi informatiile.

Stiti si voi ca un ghidon mai lat, inseamna mai mult control, comfort si putere. Noul Noir T40 riser este astfel de 720mm asa  ca fie daca il vei folosi pe urcarile maratoanelor, coborarile curselor de enduro sau pur si simplu pe trailurile din spatele casei, nu va dezamagi. Acesta va putea fi asortat cu orice bicicleta fiindca va fi disponibil in trei culori: rosu, albastru sau argintiu. Si tijele de sa vor primi curand acelasi tratament de “infrumusetare” pentru a face perechea perfecta cu noile ghidoane.

Truvativ Noir T40 va avea dupa cum am spus 720mm latime, 215 grame, un rise de 30mm, avand up sweep-ul la 5º, back sweep-ul la 9º si vor fi disponibile pe piata din luna Iulie a acestui an.

Foto si info: Sram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.