Fanii bicicletelor 29er, mai precis Niner, se pot bucura acum de cadrul E.M.D si in marime XS. Astfel, si daca ai intre 150 si 165, poti sa ai un 29er pe masura ta, la propriu !

Marimea XS este de 14″, si fata de varianta S, are un top tube mai scurt cu 2.5cm si un standover mai mic cu 3.2cm, dar si un headtube de doar 10cm.

Asta implicit va ajuta la un control mai bun al bicicletei. De asemenea cei de la Niner nu au facut rabat de la nimic din ce i-a consacrat. Astfel ca roata spate va avea destul “clearance”, se vor putea monta si bidoane de apa mari pe noul cadru XS, si cu siguranta, nu veti lovi cu varful piciorului roata fata, asa cum se intampla de obicei in cazul cursierelor.

Cadrul este optimizat pentru a fi folosit cu o pipa de ghidon scurta si un ghidon lat, pentru a te putea bucura de toate avantajele unui 29er veritabil.

Concluzia? Acum daca chiar vreti un Niner, nu mai aveti nici o scuza.

Mai multe informatii pe site-ul celor de la NINER.

Info si foto: NINER

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.