Acest gadget dedicat acelora dintre noi care vor sa se antreneze cat mai precis, a fost pus la punct de catre sase oameni, in decursul mai multor ani.

Designul acestui powermeter este adaptat atat pentru angrenajele de mountainbike cat si pentru cel de sosea, putand fi montat pe mai multe modele cum ar fi: FRM, Rotor, Lightning, Sram sau Tune.

Power 2 Max a fost conceput sa poata fi folosit in orice conditii meteo si de a oferi informatii precise indiferent de temperatura de afara.

Bateria folosita este una care se gaseste in comert (CR2450), are o durata de viata intre 300 si 400 de ore (adica pana la 12.000km) si poate fi schimbata de oricine, fata de un alt sistem disponibil pe piata de mai mult timp, care trebuie trimis inapoi la producator pentru a schimba bateria.

Sistemul ANT+ pe baza caruia ruleaza, este compatibil cu mai multe ciclocomputere din care amintim Garmin Edge 500 si 705 sau O-Synce Macro X. Pentru a verifica compatibilitatea si cu alte aparate intrati aici: www.thisisant.com

Preturile pentru acest sistem incep de la 690 de euro, in conditiile in care aveti deja un angrenaj compatibil. Iar transportul in Romania costa 18 euro, plata facandu-se in avans.

Mai multe informatii si detalii gasiti pe site-ul oficial al celor de la Power 2 Max.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.