Orice practicant al sporturilor de anduranta, fie ca e vorba de alergare, ciclism sau triatlon, sunt interesati sa isi mareasca conditia fizica si implicit viteza. Pentru a avea o viziune buna a tuturor lucrurilor din jur, este nevoie de o pereche de ochelari performanta.

Echipamentul usor, este imperios necesar si el. In cadrul unei competitii de lunga distanta orice gram conteaza. Pentru asta, Austriecii de la Adidas Eyewear au adus pe piata modelele de ochelari Supernova. Azi noi va prezentam cea mai noua aparitie, mai precis Supernova Pro.

Acest model, ca si fratiorul sau mai mare, este un produs foarte bun, pentru ca indiferent ca e vorba de antrenament sau competitie, datorita materialelor sale cat si a constructiei, va oferi o viziune buna a tuturor lucrurilor din jur. Asta se datoreaza si faptului ca nu are rama, dar si a lentilelor de cea mai buna calitate. Aceste lentile LST™ ofera si protectia necesara impotriva razelor UV, asta ca sa nu mai vorbim praf, vant, insecte sau crengi.

Daca modelul Supernova aduce nou cateva culori  cum ar fi auriu/maro si negru/roz, Supernova Pro vine cu cateva chestii extra: o noua forma a lentilei, mai aerodinamica si mai mare, pentru o protectie solara mai buna, un padding care sa previna transpiratia sa ajunga pe partea interioara a lentilei. Daca modelul Supernova are o singura marime, si anume L, Supernova Pro este disponibila in doua marimi: S si L.

Pentru cei care au nevoie de lentile de vedere, Adidas pune la dispozitie un sistem care poate fi montat pe ochelari.

Si mai multe detalii puteti vedea pe site-ul Adidas Eyewear: www.adidas.com/eyewear

Info si foto via: Adidas Eyewear

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.