Carbon-Ti s-a nascut in 2005, si s-a specializat pe piese de schimb hi-tech. Acum dupa 7 ani, brandul este distribuit in mai mult de 20 de tari din toata lumea.

Chiar daca Carbon-Ti are o multitudine de piese, cum ar fi: strangatoare de roti, de tija de sa, roti, discuri, butuci, precum si alte accesorii, noi ne vom opri la placile de angrenaj, care in acest an ne-au furat ochii.

Materialele folosite nu sunt multe: titan 5, aluminiu AL7075-T6 sau fibra de carbon si sunt fabricate in Italia, in totalitate. Chiar daca este un brand exclusivist, calitatea isi spune cuvantul.

Iar rezultatul final este o bijuterie pe doua roti.

Combinatia de carbon si titan, atinge apogeul in cel mai pur sens al cuvantului si astfel noile placi X-Ring sunt frumusetea intruchipata, astfel ca fie daca ai noul angrenaj XTR, sau un Specialized, nu-i nici cea mai mica problema. Daca nu se pune problema financiara atunci le poti inlocui cu Carbon-Ti. Spuneam de ‘finante’, pentru ca pretul unei astfel de placi porneste de la 200 de euro – varianta de carbon cu titan si de la 50 de euro pentru cele doar din titan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.