Ne bucuram sa va prezentam din nou in premiera cele mai noi produse aparute pe piata, iar azi, in centrul atentiei e cel mai nou fratior al familiei X.0.Are un aspect cromat, care se pare ca e in trend cu noua moda in materie de accesorii la bike-uri si ca sa poata sarbatori aniversarea de 30 de ani.

Practic caracteristicile au ramas la fel, diferenta fiind doar de aspect, insa pe langa asta, Sram a mai anuntat noi combinatii de foi pentru angrenajele sale X.0, X.9 si X.7. Astfel ca in curand vor fi disponibile 4 tipuri de marimi de placi: 26-39, 28-42, 22-36 si 24-38.

Cele mai noi sunt ultimele doua care le-am si ingrosat putin, in ideea de a iesi in evidenta. Ele sunt ideale pentru cei care au 29ere, biciclete de All Mountain sau in spatele casei lor se afla muntii abrupti care trebuie sa fie cuceriti zi de zi.

Nu ne ramane decat sa va delectam cu fotografiile noilor X.0, si sa vedem parerile voastre !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.