Pana in acest moment Sram nu a avut nimic oficial din gama Red pentru cyclocross, insa se pare ideile nu prea s-au lasat asteptate.

Toate astea se intampla in ideea in care piata mondiala a cyclocross-urilor creste seminificativ de la un an la altul, iar marii producatori incep sa se adapteze cerintelor pietei. Daca Sram a lansat si noile frane Ultimate de CX iar restul componentelor sunt compatibile au zis sa lanseze curand si un angrenaj ‘dedicat’

Foile noului angrenaj Red sunt mai gaurite in ideea de mud clearance dar sunt si mai groase. Singura varianta care va fi lansata in vara va fi cu 36-46 si un BCD de 110mm, urmand ca pe viitor sa apara si alte combinatii de foi. De asemenea foile au taieturi speciale pentru a putea schimba viteza si in forta si cand noroiul si iarba se mai impotrivesc.

Probabil urmatorul produs din gama Red ar fi un set de pinioane XX-style pentru CX. Aia da idee ! Noi ramanem pe frecventa si va anuntam si pe voi indata ce se vehiculeaza ceva !

Sursa: bikerumor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.