Schwalbe a lansat oficial un nou cauciuc de mountainbike, denumit Hans Dampf. Publicul il va putea vedea prima data la Sea Otter Classic.Noul Hans Damph se doreste a fi un cauciuc bun pentru orice fel de trailuri, recomandat in special pentru All Mountain. Acesta va avea un compound Trail Star si un strat de protectie laterala in plus pentru a asigura o protectie marita.

De asemenea el este tubeless ready, astfel ca va putea fi convertit usor pentru a fi folosit fara camera, doar cu un sealant bun.

Schwalbe a declarat, prin Markus Hachmeyer ca a “facut un cauciuc pentru trailurile Americane, care de obicei sunt uscate, mai bolovanoase si cu mai mult praf decat cele Europene

Va avea o latime de 2.35 si o greutate de 750 de grame, care pentru un cauciuc de All Mountain este ok asigurand si o rezistenta la inainte buna. Profilul acestuia ii asigura o zona de contact mare cu solul, oferind rider-ului un sentiment de siguranta in orice conditii.

La distribuitori va fi disponibil teoretic de la jumatatea lunii Aprilie, insa ne putem astepta la intarzieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.