Stirile bomba continua de la Sea Otter, unde putem afirma cu tarie ca este festivalul unde putem previzualiza ce va aparea peste vre-un an. Daca tot v-am luat acum pe nepregatite cu atatea noutati hai sa o tinem tot asa, ca e bine, nu?

Rock Shox continua ‘dezvaluirile’ pentru sezonul urmator si astfel aflam ca va exista si un Sid XX in varianta 29er. Deci fanii se pot pregati sa isi stranga bani pentru a face o noua investitie, sa speram de durata a noului Sid, care cu ax de 15mm si X-Loc va avea undeva la 1585 de grame. Aia inseamna mai putin cu 211 grame fata de actualul Reba XX 29er.

Din ce stim si se vehiculeaza, in interior, noul Sid XX29er e la fel ca si fratioru’ lui mai ‘scund’ dar pana in Mai, cand se va face oficial comunicatul de presa nu vom stii mai multe detalii.

Ce stim cu siguranta, si va putem comunica si voua este faptul ca noul Sid XX29er va fi disponibil si cu ax de 9mm si va fi si o varianta Keronite, precum la noul BoXXer despre care v-am povestit intr-un articol anterior.

Preturile oficiale, se spune, ca vor fi in Statele Unite de la $750 pana la $1190, iar pentru noi, europenii de rand cel mai probabil vor fi convertite in Euro. Practic noi credem ca vor fi mai mici.

Insa pana la sfarsitul lunii Iulie, cand vor fi lansate oficial nu stim nimic sigur.

In acest moment furca e testata de Carl Decker de la Giant si de echipa Subaru-Trek.

Sursa: bikerumor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.