Se pare ca intr-un viitor apropiat Giant va lanta un cadru de carbon rigid 29er. Din pacate pentru noi, producatorul nu ofera prea multe informatii momentan despre noul cadru, insa ei au postat un film pe internet care sa ne faca sa fim mai curiosi si sa stam cu ochii pe ei.

Multe caracteristici sunt imprumutate se pare de la cadrul Giant TCR Advanced. In partea frontala, headtube-ul este conic (tapered), cum se pare ca este si la moda mai nou. Chainstay-urile sunt supra-dimensionate, poate si datorita monoblocului marit. Acestea sunt si asimetrice si folosesc terminatii de aluminiu. Cablurile nu sunt ascunse prin cadru, poate si datorita faptului ca Giant cauta ca intretinerea sa fie cat mai usoara.

Detalii legate de greutatea cadrului, marimi, cand va fi lansat nu au fost precizate, poate ca sa ne starneasca interesul.

Va prezentam si noi in cele ce urmeaza filmuletul lansat de Giant pe internet

info via: Giant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.