Modelul de ochelari Evil Eye de la Adidas, este unul legendar deja facandu-si aparitia pe piata in 2001. De-a lungul acestor 10 ani au aparut mai multe editii limitate ale acestor ochelari de succes, dar acum cei de la Adidas au spus ca e timpul sa se nasca ceva nou.Asa au aparut Evil Eye Halfrim, cu un design nou, un nou sistem de prindere a lentilelor, fiind cei mai “high tech” ochelari de soare de pe piata.

Parerea noastra este ca au un “look” genial, combinatiile de culori ale ramelor sunt excelente, iar faptul ca si-au pastrat ideea de a avea doua marimi: S si L fiind potriviti astfel atat pentru baieti cat si pentru fete.

Insa ochelarii de soare nu s-au facut doar pentru a arata  bine. Acestia sunt chiar niste ochelari performanti. Unul din primele lucruri care il vei observa la Evil Eye Halfrim va fi lipsa ramei din partea inferioara. Acest lucru mareste raza vizuala, dar in conditii de ploaie, excesul de apa se va scurge mai usor.

Evil Eye Halfrim au fost conceputi impreuna cu mountainbikeri si roadies, pentru a le raspunde nevoilor, astfel ca si lentilele sunt astfel concepute pentru a mari vederea periferica, fiind un lucru imperios necesar atat pe trailurile din munti sau pe orice sosea.

Ca si la multe din alte modele Pro de la Adidas, Evil Eye Halfrim are 3 pozitii de reglare a lentilei fata de tampla, 2 pozitii de reglare la nas, o prindere revolutionara a lentilelor care face schimbarea lentilelor usoara chiar si cand porti manusi, cu conditia ca ele sa nu fie de cavaler teutonic 🙂

Lentilele sunt facute cu tehnologia Light Stablising Technology (LST) avand un filtru de categoria 3. Evil Eye Halfrim vine cu 2 perechi de lentile, una pentru soare iar una deschisa pentru atunci cand e seara, sau ceata, astfel ca ii puteti folosi oricand.

De asemenea daca porti ochelari de vedere, Adidas s-a gandit si a integrat si in acest model lentile RX – astfel ca poti insera o rama speciala cu lentilele de vedere care ai nevoie.

Astfel ca noi, precum si multi altii putem afirma cu incredere ca noul model Adidas Evil Eye Halfrim sunt ochelarii ideali pentru ciclism si nu numai !

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial Adidas Eyewear.

info & foto: adidas eyewear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.