Chiar daca e o piesa care e folosita la furcile double crown, deoarece si downhill-erii se uita mai nou la greutate chiar daca nu vor sa faca rabat de la rezistenta.

Precum toate piesele Hope, si Top Crown-ul lor este facut in Barnoldswick, Anglia. Acesta integreaza partea de sus a furcilor double crown cu pipa, astfel ca se obtine un plus de rigiditate, scade greutatea totala a asamblului, insa tine si ghidonul cat mai jos posibil, mai ales datorita faptului ca noile furci au un travel de 200-220mm si o pozitie inalta a ghidonului ar afecta controlul.

Sistemul este facut CNC dintr-un bloc de aluminiu 2014 T6, este disponibil pentru noile furci Boxxer si Fox 40 si au o greutate intre 272 si 300 de grame.

Se gaseste in mai multe culori: gri, negru, rosu, albastru, gold si gun smoke.

Astfel ca pe langa o piesa mai usoara, mai rigida cei care dispun de fonduri suficiente, adica undeva la vreo 180 de euro, pot sa-si si infrumuseteze aspectul bike-ului.

Iar dupa cum ne-a sugerat un cititor fidel, greutatea mai poate fi redusa daca punem niste suruburi de titan.

info: Hope

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.