Cu bucurie va anuntam faptul ca punem si noi la cale primul concurs oficial din cadrul site-ului light-bikes.ro

Cred ca va intrebati ce trebuie sa faceti si ce puteti castiga. Ei bine in joc sunt puse trei exemplare din calendarul Cyclepassion 2011 !

Acestea au fost oferite de cei de la Cyclepassion, ocazie cu care dorim sa le multumim ca au fost alaturi de noi in aceasta actiune !

Ce trebuie sa faceti ca sa puteti inscrie in concurs? Pai aveti doua optiuni: sa puneti pe site-ul/blogul vostru unul din bannerele noastre care le puteti gasi aici, sau sa fiti membru al forumului. Puteti participa atat prin a pune bannerul cat si prin a fi membru pe forum, insa nu puteti castiga doua calendare.

Premiile vor fi impartite astfel

2 calendare: ce mai buni 2 refereri in perioada de concurs mentionata mai jos*

1 calendar: tragere la sorti 1 membru forum.light-bikes.ro**

Trebuie de asemenea sa fiti cetateni romani, cu domiciliul in Romania. Premiile nu vor fi trimise in afara tarii. Ele vor fi livrate castigatorilor prin Posta Romana, fara nici un fel de cost.

Durata concursului: 7 ianuarie 2011 – 8 februarie 2011, iar in data de 8 Februarie, mai spre seara vor fi anuntati castigatorii

Chiar daca luna ianuarie nu va fi prezenta pe peretele vostru, credem ca este un cadou de Craciun care vine mai tarziu, insa niciodata nu este prea tarziu.

Dorim pe aceasta cale sa va uram succes !

* cei mai buni 2 refereri primele 2 site-uri/bloguri care vor aduce vizitatori pe site-ul nostru

** membrii cu mai putin de 3 postari in perioada de concurs nu vor fi luati in calcul

Pentru a intra in competitie e necesar sa completati acest formular

foto: light-bikes.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.