Cand sezonul rece se lasa peste tara, oricare ar fi ea, multi dintre noi apelam la trucuri pentru a ne continua antrenamentele. Si anume antrenamentul pe trainer (rulou) sau roller.

Insa pe langa un program bun de antrenament, trebuie folosit si un cauciuc bun pentru asa ceva. Daca unii folosesc acelasi cauciucuri cu care iese prin padure, sau altele fara crampoane, tot nu este ceea ce ar trebui datorita compozitiei materialului cauciucului.

Cu noul cauciuc special conceput pentru asa ceva de catre Continental, modelul Hometrainer, iarna poate sa vina oricand! El are in compozitie un cauciuc special care nu se incalzeste precum orice alt cauciuc. Acest lucru imbunatateste rezistenta cauciucului cu foarte multe procente. Acesta a fost conceput si se produce in Germania.

De mentionat este faptul ca acest cauciuc este destinat STRICT pentru trainere si rollere nefiind bun folosirii pe sosea.

Noi testandu-l chiar am remarcat toate aspectele precizate de Continental si ruloul nu se mai incalzeste asa tare precum altele. Asa ca pentru pregatirea de iarna il recomandam cu incredere oricariu ciclist. Poate ca pretul nu-i pe placul tuturor, dar avand in vedere ca are o rezistenta mai mare decat orice alt cauciuc folosit pe rulou, va veti putea folosi de el mult mai mult timp.

Acesta se gaseste atat pentru rotile de mtb cat si pentru cele de cursiera astfel ca indiferent de tipul de bicicleta folosit, il poti avea.

Chiar daca nu e vorba de un cauciuc light-weight e un must-have si merita prezentat pe orice site de profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.