Rubber Queen 2.2 este surioara mai mica a celebrei variante 2.4. Diferentele dintre cele doua? Marimea !

Modelul Rubber Queen care l-am testat noi are in compozitie un Black Chili Compound foarte moale. Acesta ii ofera un grip fenomental indiferent ca sunt bolovani uzi sau radacini. Iti ofera o senzatie orgasmica, insa intr-un fel cu totu’ si cu totu’ pozitiva. Daca varianta de 2.4 este bestiala la DH, cea de 2.2 este “regina” la propriu pe orice trail, fie ca e la munte sau in trailparkul din spatele casei.

Volumul mare de aer care intra in acest cauciuc ofera un confort sporit, aderenta sporita in curbe si o tractiune pe orice fel de sol. Fie ca e praf, pietris sau noroi, nu prea a dat rateuri. E indicat sa nu fortezi peste puterile tale si mai ales peste puterile cauciucului pentru ca atunci n-o sa va prea intelegeti.  Noi l-am folosit mai mult timp si ne-am indragostit de el.

Ca si in intr-un anunt de la sectiunea matrimoniale, acet cauciuc cauta o biciclta full suspension, cu 2 sau 3 foi la angrenaj, cursa a furcii si socului spate intre 120-160mm, frane puternice, dar care sa nu prea fie folosite, ghidon intre 660 si 740. Culoarea cadrului sau a rotilor nu conteaza. Pentru detalii adresati-va celui mai apropiat magazin de biciclete.

Pentru o astfel de aplicatie, acesta este un cauciuc chiar usor, aproximativ 650-670 grame, pentru varianta 2.2 Black Chili, cea pe care am testat-o si noi. Exista si varianta clasica pe sarma, sau foldable, dar fara protectia de Apex si Black Chili, si nici nu e fabricat in Germania, precum varianta mai sus amintita.

Pe scurt Continental a facut un model pentru toate buzunarele. E ca si cum ai lua o masina cu extra-optiuni 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.