Pentru 2011, Rock Shox Revelation primeste haine noi. Mai precis, in familie intra si varianta World Cup.

Varianta World Cup consta intr-un gat si pod de carbon dintr-o singura bucata. De asemenea interiorul este schimbat cu unul nou Dual Position Air, oferind astfel un sag de 30mm, ajustari ale cursei furcii si o greutate redusa. Raspunsul ferm la denivelari, fie ele mici sau mari, este oferit de sistemul prea bine cunoscut si utilizat de catre Rock Shox si anume: Motion Control. Bratele furcii sunt de 32 de mm si sunt din aluminiu.

Impreuna cu axul de 20mm Maxle Lite si o cursa de 150mm, aceasta furca va fi ideala pentru trail si all mountain riding. De asemenea este disponibil si cu ax de 15mm.

Un alt lucru interesant este faptul ca exista stickere cu care sa poti asorta viitorul tau Revelation cu noul grup X.0

Varianta cea mai usoara este de 1489grame si anume World Cup-ul cu o cursa de 130/140 sau 150mm, cel cu travel reglabil intre 120 si 150 are o greutate de 1570 de grame. Aceiasi varianta World Cup dar XX, are 1489 respectiv 1580 grame. Greutatile sunt calculate pentru un gat de 265mm de 1.1/8 din aluminiu sau conic de carbon cu ax de 9mm.

Marimea de disc maxima admisa pentru noul revelation este de 210mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.