Destul de bine cunoscuta firma Taiwaneza, Ashima, mai ales in randul celor pasionati de posibilitatea de a scoate grame din bicicleta, lucreaza la un proiect noi, la care suntem si noi onorati sa luam parte.

Mai precis, doreste a scoate pe piata cel mai usor disc de frana cu suprafata de franare din otel ! Discul va fi din aluminiu, cu intaritura de carbon, iar suprafata de franare va fi din carbon. Astfel greutatea va fi redusa, durabilitatea mare, si va fi suficient de rigid.

Momentan se lucreaza la cele de 160mm, dar pe viitor poate fi si de 140 sau 180.

Noi vom testa primele prototipuri, cautand sa oferim un feedback cat mai bun, pentru imbunatatirea lor, si oferirea pe piata a unui produs cat bun.

Cel de 160 are 59-60 de grame si la prima vedere se simte foarte ok, sa vedem cum va fi si la ride.

Astfel ca pe aceasta cale, dorim sa multumim celor de la Ashima, in special lui Wayne, pentru increderea sa.

One thought on “Noul disc Ashima D-Matrix

  1. dude

    poate ca forma polarizeaza, insa mie imi plac, mai ales daca le scot in diferite culori. interesant ca au adoptat totusi gaurile de gen Avid, forma veche lasa de dorit la frinare…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.