CLUJ WINTER RACE, va implini in aceasta iarna 5 anisori. Aniversarea va avea loc in data de 4 decembrie. Actiunea va fi organizata cu ajutorul Clubului Sportiv Maros.

Nu conditionam participarea, ea fiind de tip OPEN, fiecare posesor de bike avand dreptul de a participa cu anumite conditii care vor putea fi citite mai jos. Aceasta actiune are ca scop promovarea sportului, in special a mountainbike-ului, si mai precis a Cross Country-ului, singura proba olimpica din aceasta ramura. De asemenea dorim sa promovam Clujul si imprejurimile sale ca fiind o zona excelenta pentru practicarea mountainbike-ului.

De asemenea continuam traditia, ca acesta sa fie ultimul concurs al anului, prilej cu care sa ne intalnim cat mai multi dintre noi.

In acest an ne-am hotarat sa schimbam putin grila de concurs si categoriile aferente, avand doua categorii pentru barbati, iar fetele vor concura impreuna. Barbatii pot alege intre categoria PRO si FUN, cu mentiunea ca fiecare se poate inscrie la ce categorie vrea el, fie ca e sportiv legitimat sau nu.. Diferenta intre cele doua categorii va fi ora de start, numarul de ture parcurse si evident premiile (care le vom anunta curand) !

Pentru mai multe detalii, vizitati cu increderea blogul cursei !

Light-bikes.ro este partener oficial Cluj Winter Race

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.