Nu stiu cati dintre noi avem ocazia sa vedem vreodata sau sa atingem asemenea bijuterii, sau sa zicem direct: cea mai usoara bicicleta din lume.

Cadrul special construit de Spin, pe care au fost montate piese usoare ca niste pene au adus contructia la o greutate totala de 2,7kg ! !

Daca in 2008, Gunter Mai, a uimit lumea ciclistica cu cea mai usoara bicicleta din lume, pe atunci putin sub 3,2 a ajuns sa o aduca acum la 2.8kg. Gunter a declarat ca a parcurs cu ea peste 20.000km in primii ani. Dar la inceputul anului el a socat din nou, deoarece a dezmembrat bicicleta si a vandut-o pe piese.

Bestia s-a reincarnat in mana unui personaj din Colorado mai anorexica decat in trecut. El a trimis mai multe piese (cadru Spin, furca THM si alte piese) lui Jason Woznick de la Fairwheel Bikes in Arizona. Jason a procurat cele mai usoare piese disponibile pentru a termina bicicleta. Aproape fiecare dintre aceste piese este special construita si nu poate fi cumparata de nicaieri la nici un fel de pret !

Rezultatul a fost de-a dreptul uimitor. Noua ne-a taiat respiratia.

Pentru a citi tot articolul va rugam vizitati site-ul TriRig.com

Lasam imaginile sa vorbeasca de la sine…

Foto: Nick Salazar

Info si foto via: light-bikes.de | TriRig.com | Fairwheelbikes


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.