Cei de la FOSS au venit cu un nou tip de camera de bicicleta.

Este vorba de o camera fabricata dintr-un elastosmer termoplastic, care are o greutate de 0.88grame/cc, ceea ce o face foarte usoara. De asemenea acest material are anumite proprietati care o fac sigura, deoarece elimina total riscurile exploziei. De altfel e foarte elastica si prietenoasa cu mediul, de unde si motto-ul produsului: Environmentally Friendly Tube.

Cand aceasta camera este intepata se formeaza un fel de garnitura etansa prevenind ca aerul sa iasa asa rapid ca dintr-o camera conventionala, fiind foarte eficace in curse, mai ales spre sfarsitul lor, oferind un plus de siguranta ca nu vei pierde timp in ultimii km schimband camerele.

Speram ca vor aparea pe piata Romaneasca aceste produse cat mai repede pentru ca sunt revolutionare pentru cei care prefera sa mearga cu camere, in detrimentul sistemelor tubeless.

Mai multe detalii despre acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului: http://www.foss.com.tw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.