Ashima a intrat pe piata producatorilor de frane nu de mult timp si are de-a face cu o concurenta acerba. E de luat in calcul ce fac ei, pentru ca e unic.

De ce zicem asta? Pai sa o luam cu inceputul. Sistemul pe care merge Ashima in cazul franelor PCB (PanCakeBrake) are o istorie de mai bine de 100 de ani, astfel ca Ashima a reinventat franele hidraulice, astfel ca lucrul efectuat de piston il face o garnitura. Diafragma patentata de cei de la Ashima, ofera performantele si puterea unui piston de 21mm, dar reduce foarte mult greutatea fiind usoara ca o … clatita, de unde vine si numele PanCake.

Diafragma care actioneaza pe post de piston are o compozitie speciala astfel ca va rezista foarte bine fading-ului deoarece rezista la temperaturi de peste 400C.

Miscarea placutelor de frana este controlata doar de diafragma, care nu va mai suferi de efectul “sticky pistons” deoarece nu mai are ce sa se corodeze. Deoarece aceasta diafragma are un rol important in absorbtia vibratiilor, scartaitul este aproape eliminat ! Etrierul are o constructie foarte subtire, tocmai datorita acestei diafragme, astfel ca se reduce semnificativ si greutatea.

Tot in aceasta ideea s-a construit si maneta de frana, mai precis corpul manetei dintr-un termoplastic foarte rezistent.

Asa ca puteti avea parte de o frana usoara si foarte eficienta la un pret FOARTE bun.

Noi vom testa aceasta frana si va vom povesti despre experianta noastra cu ea. Speram ca multi dintre cei care vor un bike usor cu bani mai putini, ca doar e criza, sa isi achizitioneze aceasta frana. Credem ca nu vor fi dezamagiti.

Frana este livrata cu suruburi de aluminiu la manetele de frana, cat si la disc pentru a reduce greutatea. Cel de la disc are o compozitie speciala pentru a fi mai rezistent. De asemenea franele vin standard cu discul ultra usor Ashima Airotor, despre care v-am mai povestit, precum si cu sabotii SOS.

Frana fata, fara disc are o greutate de 195 de grame iar cea spate 205. In curand vom publica pozele si in galerie.

Pentru mai multe detalii despre produsele revolutionare Ashima, puteti vizita site-ul lor: http://www.ashima.com.tw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.