Foarte multa lume la vederea noului Rock Shox Boxxer, care aparea in foarte multe poze la Cupa Mondiala de la Maribor au afirmat: numai bratele sunt diferite !Cat se poate de gresit !

In primul rand Boxxer-ul va primi un Mission Control DH modificat, butoanele de reglaje vor fi diferite si furca va avea un sistem Solo Air. Jeremiah Boobar de la Rock Shox, a mai declarat ca noua furca va avea si un ax nou, mai usor decat cele din prezent.

Cei de la Rock Shox au modificat pistonul de revenire pentru a reduce compresia generata, ceea ce le-a dat voie sa foloseasca un alt sistem de compresie, pentru a putea fi setata in mai multe moduri pentru ca roata fata sa stea cat mai mult timp pe sol.

Astfel ca in imaginea de mai jos se poate observa diferenta intre noul model de ajustare a Mission Control(stanga) si cel vechi (dreapta)

Pentru modelul World Cup, sistemul Solo Air va suferi doua schimbari majore de design, ceea ce va schimba total eficacitatea furcii. Va avea un nou design care va egaliza presiunea aerului in ambele camere, printr-o valva Schrader.

Frictiunea e redusa si mai mult, prin schimbarea sistemului principal de O-ring-uri. Prin acest lucru se urmareste ca furca sa devina mai durabila si mai usor de intretinut.

Astfel ca putem sa afirmam in continuare ca noua furca arata la fel in exterior insa riderii Black Box au testat si vor testa noi tehnologii si sisteme de care noi muritorii de rand probabil nici nu vom auzi. Asa ca ar trebui sa fim bucurosi ca aceste noi informatii au iesit la iveala, mai ales pentru cei care carcotesc.

Mai jos puteti vedea galeria imaginilor din noua si vechea furca Boxxer.

info: Sram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.