Dupa mai multe negocieri, pionierii chainguide-urilor de plastic, E*thirteen s-au unit impreuna cu The Hive, brandul angrenajului companiei Fifteen.G Off Road, Chub Wheel Goods si a specialistilor in frane de carbon de sosea REVL.

Toate produsele Fifteen.G vor fi redenumite: e*thirteen, cu mentiunea ca vor aparea multe produse interesante printre care si noul angrenaj de DownHill.

The Hive s-a nascut in Petaluma, California in 2008 de figuri remarcante din industrie, care au mai lucrat pentru Truvativ, Formula Brakes si Mountain Cycle.

e*thirteen a aparut in 2001, formata de Dave Weagle, omul din spatele Evil Bikes, care mai apoi a vandut afacerea concentrandu-se pe e*13. El a conceput chainguide-urile de plastic, astfel terminandu-se monopolul MRP-ului in acest sector de activitate.

Sa lasam povestile pe alta data si sa trecem la noul angrenaj.

Noul produs al parteneriatului intre cele doua firme va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii Iulie. Este fabricat din aluminiu 7050, cu un ax de otel de 30mm tratat la cald, avand o greutate de 870 de grame pentru varianta de 165mm, cu monobloc inclus, insa fara placi.

Vor exista mai multe variante de combinatii de placi:

– 1 singura placa: de la 32 la 40 din 1 in 1, cu placi in negru, gri, albastru, rosu, verde si mov / 36 – 72 gr

– 2 placi: 24-38, placa mica va fi prinsa direct de placa mare / 138gr

– 2 placi 22-36 / 130 gr

Toate vor fi compatibile cu 9 si 10 viteze.

foto si info: e13bythehive.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.