Binecunosctul producator de origine americana a lansat de curand e piata noi jante si roti pentru sosea.Noile jante ZTR Alpha 340 sunt primele de sosea care No Tubes le lanseaza. Vor avea o greutate aproximativa de 350 de grame. Datorita tehnologiei BTS, care e folosita si pentru jantele dedicate mtb-ului, noile Alpha pot fi convertite usor tubeless, facand astfel un bike care va oferi un ‘ride’ mai placut.

ZTR Alpha 340 vor veni in doua variante, mai precis de 28 si 32 de gauri. Vor fi produse si mai multe loturi ‘custom’, denumite ZTR Alpha 340 Pro pe 18 si 24 de gauri deoarece colaboreaza cu American Classic in vederea producerii unor roti de ‘stock’. Acestea vor avea o greutate de 1200gr si un pret recomandat pentru Europa de 1100euro.

Modelul de roti Team, va avea 1310 grame si se va vinde cu 900 de euro, avand 24 si 28 de spite pentru roata fata respectiv cea de spate iar modelul Comp va fi la 615euro avand 1415 grame. Comp-urile vor folosi butucii No Tubes avand 28 si 32 de spite.

Jantele si rotile Pro sunt deja disponibile insa doar in Statele Unite ale Americii, modelul Team si Comp aparand pe piata incepand cu luna Iulie a acestui an.

info si foto: No Tubes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.