Dupa ce acum cateva luni ne-au fost prezentate simultan niste fotografii cu noul Shimano XTR si Sram X.0 se pare ca au mai aparut noi fotografii cu Sram X.0 si X.9In mod normal si evident aceste imagini au fost publicate mai mult decat intentionat pentru a starni o oarecare doza de publicitate si curiozitate din partea publicului larg.

Ce putem afirma 100% este faptul ca noile grupuri vor fi 2×10 adica angrenajul va avea 2 foi iar in spate vom avea 10 pinioane (numar magic care deja in cadrul bicicletelor de sosea e clasic). Noile grupuri nu vor mai avea acelasi raport 1:1, fapt pt care o combinatie intre noile si actualele produse de la Sram va fi putin dificila. Atat X.0 cat si X.9 vor avea parte de mai multe culori pentru a asorta grupul cu bike-ul, fiind de un an de zile un lucru la moda (ce trendy suna).

Ce am remarcat este lipsa grip-shifturilor, acel tip de manete super usor, super rapid si super simplu care si in cazul grupului XX lipseste pana in acest moment, fapt pentru care multi din cei care si-ar fi achizitionat un astfel de grup nu au facut acest pas, tocmai din acest motiv. Sa speram ca totusi cei de la Sram vor face un “efort” sa faca si asa ceva

Mai multe detalii tehnice gen: greutate, combinatii ale angrenajului si pinioanelor, data lansarii dar mai ales cand vor ajunge practic pe piata sunt inca un mister, bine pastrat. Cand vom avea mai multe informatii le vom publica, dorind sa va tinem la curent cu tot ce misca.

Pana atunci va lasam sa va delectati cu niste fotografii oferite de Sram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.