Desi Transition este o firma mai putin cunoscuta, care a facut deja o valva mare pe o piata asa de complexa si dezvoltata iata ca e pe cale sa mai lanseze un nou produs, pe care si noi avem sansa sa il vedem inainte de productie.Doar cateva modele au fost produse momentan care au fost ditribuite echipei de sportivi de la Transition pentru a le testa, in special la festivalul de la Sea Otter de la jumatatea acestei luni. Au imbunantatit deja un model existent, cu ceva mai usor si mult mai usor, care deja e capabil pentru o utilizare mai larga de discipline.

Pentru o rigiditate sporita gatul furcii este conic (tapered). Linkul spate este modificat si reglabil, putand alege intre un travel de 80 sau 100mm. Si chainstay-urile au fost modificate pentru a creste rigiditatea, iar suruburile linkurilor au fost facute pentru a se asorta cu furcile Fox.

Va lasam sa vedeti si voi pozele oferite de Transition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.