Sunt sigur ca la vederea titlului v-ati gandit instant la ceva roti de XC. Ei bine, oarecum va inselati. Chiar daca greutatea ar indica in mod logic si normal ca aceste roti ar fi dedicate Cross Country-ului, ele de fapt sunt de … All Mountain.

Noile roti de la Easton, binecunoscuta firma din Statele Unite, infiintata in 1922, a prezentat noile sale roti dedicate celor care nu fac nici XC nici DH ci All Mountain.

Desi lansarea oficiala va fi la Sea Otter, avem ocazia sa le prezentam ceva mai repede.

Rotile vor fi UST (tubeless), cu butuci compatibili cu orice furca si cadru, prin adaptoarele oferite, au o greutate garantata e 1450 de grame si o garantie de 2 ani! Dupa cum au declarat cei de la Easton, este prima firma care repara sau schimba fara sa stea la discutii. Pe noile roti se vor putea monta cauciucuri de pana la 2.4.

Rotile au mai multe tehnologii dezvoltate de catre cei de la Easton printre care enumeram ABC (Armored Ballistic Composite) si HMPE (High Modulus Polyethylene), fiind folosite materiale foarte usoare din care sunt construite veste antiglont si alte produse militare, fiind foarte rezitente la impact.

Heaven-urile sunt “handmade-uri”, la fabrica din Tijuana, Mexic, fiind centrate folosind un sistem acustic de tensionare.

Ele vor fi disponibile publicului larg incepand din vara acestui an.

2 thoughts on “Easton Heaven Carbon – 1450gr

  1. in ritumul asta vom avea bicicleta de allmountain la 10kg in curand!

  2. dude

    :-)) si mai ales ca mai nou cadru’ de carton costa tot atit cit unul de tabla, si mult mai usor….mai ramine de vazut de unde ne cumparam farashele si maturitzele de tuning, dupa ce lovim stinca, maturam si adunam cioburile, si apoi chemam elicopteru’sau scoatem bocancii de munte :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.