Sapim este o companie care a luat nastere in 1918 si produce spite si nipluri de cea mai buna calitate de peste 90 de ani. Foarte important pentru ei a fost pastrarea unei relatii foarte bune cu clientii.Astfel ca ascultandu-le necesitatile, fie ca sunt amatori sau profesiunisti, produsele sunt facute pentru a le satisface cererile. Sapim mizeaza cel mai mult pe siguranta, fiind folosite materialele doar de cele mai inalte standarde. Fiecare spita si niplu care este produs de Sapim este atent verificata si monitorizata de-a lungul intregului proces, iesind din frabrica doar ce este mai bun.

Dupa aceasta scurta introducere in lumea Sapim, sa trecem la subiectul principal, adica la Sapim CX Ray, care este o spita aero, dar este si mai usoara si mai puternica. La fel de usoara ca o spita de titan, CX Ray are cele mai bune rezultate la teste. Aceste spite sunt folosite de sportivi din toata lumea, fie ca e vb de triatlonisti, cross-isti sau downhill-eri. Va intrebati de compatibilitate? Nu exista nici un fel de problema. Sapim CX Ray se potriveste pe toti butucii standard.

Greutatea este de 278 de grame (64 de bucati la 260mm lungime) si rezista la peste 3,5 milioane de revolutii, ceea ce inseamna cu 1 mil mai mult decat orice alta spita existenta pe piata ! In zona de mijloc are o rezistenta de 1600 N/mm si se gaseste in diverse lungimi: de la 146 pana la 310mm.

Acestor spite se recomanda si noine nipluri de aluminiu de la Sapim avand un strat de coating, care reduce frictiunea la niplurile de aluminiu, in special pe filet. Astfel ca o sa aveti parte de un centrat usor, silentios si eficient, putant pune o forta mare la centrare fara probleme si fara sa va mai murdariti pe maini. Aceste nipluri de gasesc in 12,14 si 16 mm in diverse culori.

Aceasta combinatie de spite cu nipluri se gaseste la cele mai usoare roti de pe planeta, care datorita Sapim sunt si mai rezistente.

Daca cumva doriti sa vedeti tot catalogul Sapim 2010, puteti sa il descarcati in format PDF de AICI

foto si info: Sapim

4 thoughts on “Spitele Sapim CX Ray

 1. Adi

  Stie cineva pe la ce magazine se gasesc spite sapim cx-ray si Romania?

  • light-bikes

   Salut Adi,
   In Romania nu cred ca vei gasi momentan ca nu avem un importator, pretul pt CX Ray fiind destul de crescut, insa pe mai multe site-uri din strainatate gasesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.