Deja ne-am obisnuit ca sa vedem la Cannondale tot felul de biciclete exotice, noi tehnologii. Pentru toate astea in schimb exista niste ingineri si designeri foarte priceputi in ceea ce fac. Astfel ca acestia vin cu o oferta tentanta pe piata. Modelul onBIKE.Pe scurt: un bike produs intr-o editie FOARTE limitata, 250 in toata lumea, dintre care 99 pentru Europa, foarte atent numarate. Acesta nu este doar un bike, ci este mai degraba o opera de arta. Dupa ce iesi la o plimbare cu el, il pui pe perete, ca un tablou de-a lui Grigorescu.

Pentru cadru s-a folosit o tehnologie numita Case Closed Technology, unde lantul este inchis intr-o “cutie”, daca mi se permite sa ii spun asa, pe o singura parte, precum suntem obisnuiti la furcile Lefty de mai bine de un deceniu.

Astfel ca s-a nascut o bicicleta care nu necesita intretinere frecventa, cu o transmisie tot timpul curata si eficienta, avand 9 viteze incorporate si frane disc. Chiar daca acest cadru este “single sided”, nu face rabat de la rigidiate sau greutate.

Cablurile sunt ascunse in cadru, care pe de-asupra are o forma agresiva cu multe muchii. Furca este una specifica Cannondale, mai precis Headshock Solo, astfel da bicicletei in totalitate ideea de “single” sided dupa cum am precizat si mai sus. Este primul bike de acest gen, unica si inovativa. De asemenea mai foloseste angrenajul Cannondale SI BB30 si transmisia SRAM I-Motion 9-speed singleside version.

Precum o masina de colectie, onBIKE este limitata si se va vinde foarte foarte repede. Daca cumva ati castigat la lotto si vreti sa aveti ceva unic, luati legatura cu importatorul Cannondale in Romania.

Mai multe detalii despre Cannondale onBIKE: AICI

foto si info: cannondale.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.