Urmand trendul de imbunatati ceva in fiecare an, Mavic a testat incepand cu Jocurile Olimpice de la Beijing, un nou model de roti. De asemenea acesta fost prezentat la Eurobike si Interbike in 2009, ca fiind noul model de CrossMax.Cross Max Ultimate este prezentat in 2 modele: tubular si clincher. Din informatiile oferite de Mavic, varianta clincher va avea undeva la 1250 de grame, cu 270 de grame mai putin decat CrossMax SLR. Iar varianta tubular va avea 1150 de grame. Vor fi foarte usoare, insa momentan nu se stie pretul, si daca vor fi mai rezistente decat modelul R-Sys de sosea care a fost retras la un moment dat deoarece prezenta un pericol, imaginea de mai jos fiind mai mult decat edificatoare.

Noile CrossMax Ultimate, care se presupune a fi disponibile spre vanzare incepand cu 2011, au butucii si jantele din aluminiu si spitele din carbon. Butucii au prindere IS in 6 gauri, desi marea majoritate a rotilor usoare au butucii pentru CenterLock.

Jantele clincher seamana izbitor cu cele de la SLR, doar ca sunt vopsite in totalite. Intrebarea este, se pot centra?

Cu siguranta va vom tine la curent cu noutatile despre acest model de roti, indata ce vor fi disponibile, pana atunci, va lasam sa savurati inca doua poze.

Poze: bikerumor.com (toate drepturile le apartin)

One thought on “Mavic CrossMax Ultimate

  1. sunt superbe ! sper sa contrazica reputatia proasta pe care o au rotile mavic de top!

    de asemenea cred ca ar fi cazul sa faca o modificare pe site-ul oficial…este de negasit orice fel de contact la ei pe site…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.