Cannondale Bicyles a anuntat astazi ca a semnat un contract cu Manuel Fumic, de doua ori participant la Jocurile Olimpice si fost campion mondial la U23. Astfel ca el va fi membru al echipei Cannondale Factory Racing, cunoscuta sub numele CFR.

Sportivul german, in varsta de 28 de ani, este o forta dominanta in mountainbike din 1999, avand nenumarate curse castigate, titluri nationale si mondiale in palmares de-a lungul carierei sale de 11 ani.

CFR doreste sa ia “sub aripa sa” mai multi sportivi de talia lui Fumic, pregatindu-se pentru JO din 2012 de la Londra.  

Daniel Hespeler, Managerul CFR a declarat ca “CFR recruteaza sportivi care impartasesc aceeasi viziune asupra mountainbike-ului, iar Manuel Fumic este un foarte bun exemplu al stilului modern pe care il reprezentam”. De asemenea Daniel Hespeler a mai declarat ca “Sunt increzator in infrastructura echipei, nu doar sa il ajutam pe Manuel sa se mentina la nivelul la care se afla, dar si sa ii dam voie sa-si dezvolte calitatile pentru a trece la urmatorul nivel.”

Manuel Fumic va lua startul la noua sa echipa la SRAM XX Maremma Cup, in Italia, in Martie alaturi de colegul sau de echipa Marco Aurelio Fontana. Fumic doreste sa obtina rezultate bune in primul sau sezon alaturi de Cannondale.

“Podiumul Cupei Mondiale este tinta mea pentru acest sezon si apoi ma voi concenta total asupra JO din 2010… Abia astept sa imi primesc noul Flash si Scalpel si sa pun inovatiile Cannondale la teste in urmarirea scopurilor propuse pentru acest an” a declarat Fumic

Nu ramane decat sa tinem pumnii echipei.

 

 

Poze si stiri: cannondale.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.