Trebuie sa recunosc ca pana nu de mult nu am auzit de acest brand de bike-uri. Pana acum sincer sa fiu nici nu am vazut, insa se pare ca exista. Este un bike, care daca-l vezi ramai placut surprins. Unul din ele este Parlee Z5.

Primul lucru pe care l-am observat din descriere e faptul ca acest bike e obscen de usor (pentru unul care chiar poate fi folosit).  Cadrul are 840 de grame in marimea L si rotile Edge Compsosites 25mm au sub 1000 de grame.   Tot bike-ul cantareste 5.6 kg.

Bike-ul e echipat cu Sram Red, FSA K Force, pedale Speedplay, roti tubulare Edge 25, sa Selle Italia. Pretul se invarte in jurul sumei de 8000 de euro.

Monoblocul pe Z5 este BB30. BB30 este un nou tip de monobloc ‘inventat’ de Cannondale, in care rulmentii sunt presati intr-un cadru oversized. Elimina astfel necesitatea unor cupe interne sau externe pentru monobloc. Cu BB30 performantele cresc, reducand greutatea, obtinand o rigiditate crescuta si un Q-Factor mai mic.

Articol preluat de pe: cyclingtipsblog.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.